Suntem o companie românească ce oferă consultanţă pentru: administrarea portofoliului de certificate de emisie de gaze cu efect de seră, imbunatatirea clauzelor contractuale si optimizarea costurilor privind consumul de gaze naturale si energie la nivel de consumator final.

Ne bazăm pe relații de lungă durată, fundamentate pe eficienţă, comunicare şi rezultate.

Valoarea adăugata se naște din înțelegerea completă a dinamicii pieței energetice locale şi regionale.

Experiența specialiștilor noștri din domeniul energetic este îmbinată cu cea a experților din domeniul comercial, financiar şi legal pentru a le oferi clienților soluții complete, pragmatice, rapide şi eficiente.

Echipa, expertiza si experienta noastra

Ne bazăm pe o echipă dinamică, cu experiență de peste 8 ani pe piață, fapt care ne permite să luam rapid cele mai bune decizii, putând sa ne adaptăm eficient dimensiunilor oricărui proiect nou.

Prin specialiștii noștri avem cunoașterea detaliată a pieței certificatelor de emisie de gaze cu efect de seră, energie electrica si gaze naturale, fapt care reprezintă pentru clienți fundaţia de care au nevoie pentru afaceri stabile. Putem astfel oferi soluții punctuale sau pe termen lung, personalizate, în funcție de riscul şi nevoile fiecărui client.

Acces direct la pietele internationale

Avem acces la piețele locale si internaționale prin intermediul parteneriatelor deja încheiate cu bursele locale si traderi internaționali, ceea ce ne dau posibilitatea de a oferi si prezenta preturile disponibile pe cele mai lichide piețe ale certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera, energie si gaze de naturale – EEX, ICE ECX, OPCOM si Bursa Romana de Marfuri.

Derulăm toate tipurile de contracte permise sub schema de tranzacționare europeană a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră (EU-ETS):

  • contracte spot (vânzare sau cumpărare EUA)
  • swap (CER/ERU contra EUA)
  • forward, futures sau alte produse derivate
  • soluții personalizate de gestionare a riscului

Pe lângă tranzacționarea de certificate de emisii de gaze cu efect de seră avem expertiza necesară administrării portofoliului de credite de carbon, oferind soluții atât pentru asigurarea nevoilor de cash-flow, precum şi strategii pentru asigurarea necesarului de certificate pentru conformarea anuală. Gestionate profesionist, certificatele de emisii pot creşte veniturile financiare pentru proiectele de mediu din cadrul companiei dumneavoastră.

Înțelegem că ingredientele unei tranzacții de succes trebuie sa contina beneficii comune tuturor părților implicate. Așadar, ne aplecăm atenția către nevoile clienților noștri si le oferim informațiile necesare pentru identificarea celei mai avantajoase tranzacții posibile, în fiecare moment, în funcție de condițiile pieței.

Gaze naturale si energie electrica

Monitorizam atent bursele internationale si locale:

  •    ice ex

 

  •    eex

 

  •    opcom2

 

  •   brm